IT og Web

Bliv en stærkere ressource for din arbejdsplads med vores IT og Web kurser.
Sidder du måske i et job hvor du skal markedsføre gennem de sociale medier? Har du lige anskaffet dig en Mac?
Eller er der IT programmer du har brug for at blive styrket i, så se nærmere på vores udbud af kurser inden for IT og Web.

 

Får du valuta for kursuskronerne

Får du valuta for kursuskronerne ivvaluta4317

12 dage
”Effekten af mange voksenuddannelsesforløb er begrænset. Effekten målt som anvendelse af det, der blev lært i undervisningen. Med andre ord, der er for lidt transfer.” Bjarne Wahlgren, publikationen ”Transfer mellem uddannelse og arbejde” 2009 Kurset retter fokus mod de forhold, der har betydning for, om der kan ske transfer – altså fokus på at understøtte, at deltagere i efteruddannelse også anvender deres nye kompetencer efterfølgende. Kurset henvender sig til både ledere og HR-me..
  • 1.200,00 DKK
Nr. ivvaluta4317
26 Okt - 26 Okt 2017
Køge
Vil du bruge Facebook professionelt?

Vil du bruge Facebook professionelt? ivfb4017

28 dage
2,5 dages kursus vil gøre dig mere sikker og fortrolig med Facebook. Tag salgsarbejdet med på dette kursus hvor du bliver endnu skarpere til Facebook du får værktøjer til at arbejde strategisk med Facebook i forhold til salg? du skaber relevans i forhold til din kundegruppe du får de nyeste tips og tricks Der er mange myter om Facebook, men alle data og statistikker viser, at en aktiv og målrettet profil på Facebook øger salg og relationer til dine kunder. Dine kundegrupp..
  • 4.700,00 DKK
Nr. ivfb4017
04 Okt - 04 Okt 2017
Køge
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)