Tid og sted

11 Okt - 10 Nov 2017
Køge
30 dage
  • 7.000,00 DKK
Nr. ivledup4117
Prisen er eksl. moms

Ledelse uden formelt ansvar

Ledelse uden formelt ansvar

At indtage en ledelsesmæssig rolle uden at have det formelle ledelsesansvar kan være en stor udfordring. Det kan fx være som koordinator, projektleder, specialist eller tovholder, hvor du er afhængig af andres indsats og ansvarsfølelse for at nå i mål.

Om kurset
Når du er leder uden at have det formelle ledelsesansvar, er det vigtigste redskab dig selv i form af din gennemslagskraft og evne til at skabe følgeskab. På kurset arbejder vi derfor med emner som anerkendende kommunikation, motivation, konflikthåndtering og indsigt i egne styrker, potentialer og udfordringer som leder.

Vi arbejder også med kunsten at finde balancen mellem at være kollega og have en ledende rolle. Derudover vil der være rig mulighed for at dele viden og erfaringer med andre ledere, der har samme udfordringer som dig.

Indhold og tilrettelæggelse

  • Persontest med individuel feedback (DiSC), hvor du får et billede af dit fundament som uformel leder
  • Redskaber til at håndtere konkrete udfordringer i det daglige i krydspresset mellem at være leder og medarbejder
  • Værktøjer til at håndtere vanskelige situationer og personer
  • Viden om kommunikation, der kan hjælpe dig til at markere dig på en klar og respektfuld måde
  • Træning, refleksion og feedback i et trygt rum med andre ledere


Udbytte
På kurset er der fokus på konkrete redskaber til at lede og tage lederskab, og på de mange forskellige forventninger til dig. Du får redskaber til at håndtere forskellige udfordringer og vanskelige situationer.

Konsulent/underviser
Underviser/konsulent
Kim Duus Glovinski

Kursusforløb
Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egne udfordringer. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til og mod på at bringe dig selv i spil. Vi veksler mellem teorioplæg, øvelser, træning, refleksion og feedback.

 

Tilmeld dig Kurset Her

Virksomhed